Sunday, October 25, 2020

223ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΤΑ 358ΔΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΤΑ ΕΔΩΣΑΝ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ

223ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΤΑ 358ΔΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΤΑ ΕΔΩΣΑΝ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ

 
 
 
Ποιος είναι ο λόγος ύπαρξης μεσάζοντα ανάμεσα στο δημόσιο και στους πολίτες; Το Ελληνικό δημόσιο είναι οι Έλληνες πολίτες ΟΧΙ οι τράπεζες! Δεν χρειαζόμαστε μεσάζοντες για να κάνουν τους τοκογλύφους!

Οι τράπεζες έχουν πάρει συνολικά με τις ανακεφαλαιοποιήσεις 223δις ευρώ! Από αυτά τα 223δις ευρώ τίποτα δεν έπεσε στην Ελληνική οικονομία γιατί θα το βλέπαμε ως αποτέλεσμα. Αντί αυτού βλέπουμε επιχειρήσεις να κλείνουν ή να έχουν συρρικνωθεί, να έχουν απολύσει υπαλλήλους, να έχει εκτοξευθεί η ανεργία κατακόρυφα και μία σημαντική εκροή εργατικού δυναμικού προς το εξωτερικό, κάτι το οποίο το προωθεί κιόλας ο ίδιος ο πρωθυπουργός της χώρας, όπως λέει και στο σχετικό παρακάτω βίντεο!



ΠΗΓΗ ΒΙΝΤΕΟ

Ενώ με το νέο έτος θα ισχύσει ο νέος, πτωχευτικός νόμος, σύμφωνα με τον οποίο, όσοι χρωστούν στις τράπεζες, θα κηρύσσονται πτωχευμένοι με το ζόρι. 'Ολα ηλεκτρονικά και ήσυχα. Θα γράφεται ο υποψήφιος πτωχευμένος σε μία ηλεκτρονική πλατφόρμα, ενώ θα υπογράφει συμφωνία εχεμύθειας ώστε να μην μπορεί να δημοσιοποιεί τα περιεχόμενα των εγγράφων που θα ισχύουν και θα αφορούν και τον ίδιοενώ οι υπάλληλοι διεκπεραίωσης θα έχουν και "κομματάκι" ασυλία. Βεβαίως επειδή οι τεχνοκράτες είναι πανέξυπνοι πρόσθεσαν στον πτωχευτικό κώδικα το εξής:"όχι μόνον θα πτωχεύει ο οφειλέτης αλλά και ο εγγυητής"! Και αυτή η κυβέρνηση παίρνει το μέρος των χιλιοπληρωμένων ιδιωτικών τραπεζών αντί να υπηρετήσει αυτούς για τους οποίους προορίζεται σαν ύπαρξη δηλαδή τους πολίτες.







No comments:

Post a Comment

ΟΤΑΝ ΧΤΥΠΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΑΣ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΟΥ, ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΟΥ, ΧΤΥΠΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΑΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΦΩΣ.

  (...) Η ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΚΑΙ ΣΕΒΕΤΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΙΔΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΙΣΟΔΥΝΑΜΙΑΣ ΤΗΣ, ΣΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑ...